Design By IVANPE

Har varit ett samlingsnamn för alla webbplatser, portaler och hemsidor som producerats av oss. Grundtanken vid framtagande av hemsidor har varit att dem skall vara enkla att förstå för slutkunden och att tydligt förmedla ut budskapet som varit syftet till framtagandet av webbsidan.
Vi arbetar sedan 2009 uteslutande med CMS systemet WordPress. 
Detta är en användarvänlig verktyg där du som köper en webbsida har en lätt adminpanel för att uppdatera dina sidor. Vidare är wordpress sökmotorvänlig och underlättar för dig som önskar att ha en bra läsbar hemsida av dem större sökmotorerna. WordPress idag är skapad i standard .php så kan du kan fortsätta bygga vidare på dina produkter utan risk för att produkten åldras.

Vi arbetar idag med myndigheter, skolor och företagare i syfte att förbättra deras onlinekommunikation på internet.Se några av våra tidigare hemsidauppdrag genom att klicka här

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med att synas online, eller att optimera din hemsida för att synas bättre på google? Skicka oss ett mail så berättar vi mer!

FÖRETAGET

Vilka är vi
Arbetstrategi
Våra resurser

VÅRA TJÄNSTER

Marknadsföring / Konceptutveckling / PR /
Webbplatser / SEO / Sökoptimering / Evenemang / Eventkoordinering / Restaurangkonsult / Affärsjuridik / Avtalsrätt / Personalresurs /

KONTAKTA OSS

Krogresurs i Sverige
Sturegatan 50
SE-114 16 Stockholm

 

Tfn: 08-758 99 67
E-post: kontakt@krogresurs.se
Facebook: uppdateras inom kort
Copyright Krogresurs i Sverige | All innehåll är skyddad enligt lagen om Upphovsrätt. Lag (1960:729) | DESIGN BY IVANPE